Η SOMFY χαρίζει στο σπίτι σας άνεση και ασφάλεια με 4 κινήσεις…

 

… για να αποκτήσουν τα ρολά σας ενισχυμένη αντι-κλεπτική προστασία!

Ηλεκτροκινήστε τα ρολά σας με τους νέους μηχανισμούς αντίληψης εμποδίου της Somfy. Σε συνδυασμό με τους ειδικούς συνδετήρες (δέστρες) ασφαλείας, εξασφαλίζετε ότι τα ρολά “κλειδώνουν” όταν είναι κατεβασμένα και είναι αδύνατη η ανύψωσή τους σε περίπτωση διάρρηξης. Το σύστημα αντίληψης εμποδίου προστατεύει την εγκατάστασή σας σε περίπτωση παρουσίασης οποιουδήποτε εμποδίου κατά τη λειτουργία του ρολού σας. Σχετικά προϊόντα:

somfy-expert--ETEM-συνδετήρες(δέστρες)ασφαλείας-ασύρματος-διακόπτης-smoove-origin-rts-

 

… για να κινείται η αυλόπορτα σας,ακόμη και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα!

 

Ηλεκτροκινήστε την συρόμενη αυλόπορτα σας με το νέο μηχανισμό Elixo 500 24V της Somfy και αποκτήστε πλήρη αυτονομία στη λειτουργία της,χωρίς περιορισμούς. Σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη μπαταρία 24V, η αυλόπορτα μπορεί να ανοίξει και να κλείσει ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.Με τα φωτοκύτταρα ασφαλείας , η πόρτα σας πάντα λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια. Σχετικά προϊόντα:

somfy expert τηλεχειριστήριο keygo 4-Φωτοκύτταρα-ασφαλείας

… για να αποκτήσουν οι τέντες σας έξυπνη κίνηση!

 

Ηλεκτροκινήστε τις τέντες σας με τους ασύρματους μηχανισμούς Somfy και ησυχάστε. Σε συνδυασμό με τον αισθητήρα αέρα Eolis 3D WireFree RTS , η τέντα σας προστατεύεται απόλυτα σε περίπτωση ισχυρών ανέμων. Σε συνδυασμό με τον αισθητήρα ήλιου Sunis WireFree RTS, η τέντα κατεβαίνει όταν χρειάζεται και προστατεύει το εσωτερικό του χώρου σας από την ηλιακή ακτινοβολία. Σχετικά προϊόντα:

somfy expert eolis 3d wirefree rts-sunis wirefree rts

… για να ελέγχετε το φυσικό φως απόλυτα!

 

Ηλεκτροκινήστε τις ρολοκουρτίνες σας με τους ασύρματους μηχανισμούς Somfy και προστατεύστε το εσωτερικό του σπιτιού σας ή τη βιτρίνα του καταστήματός σας. Σε συνδυασμό με τον ασύρματο χρονοδιακόπτη Chronis Smart RTS της Somfy , οι ρολοκουρτίνες σας μπορούν να ανέβουν και να κατέβουν αυτόματα τις προγραμματισμένες ημέρες και ώρες, προστατεύοντας πλήρως το χώρο σας από τις συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Σχετικά προϊόντα:

somfy expert chronis smart rts

 

Μοτέρ Somfy

 

Η εταιρεία somfy παρέχει ηλεκτρικούς μηχανισμούς οικιακού ρολού μέχρι 40 Nm όπως η Σειρά LT 50 (Απλός ενσύρματος μηχανισμός) , η Σειρά ilmo 50 WT (ενσύρματος μηχανισμός με αντίληψη εμποδίου), η σειρά LT 50 CSI (ενσύρματος μηχανισμός με δυνατότητα χειροκίνησης), η Σειρά Oximo 50 RTS (Ασύρματος μηχανισμός με αντίληψη εμποδίου) και η Σειρά LT 50 CSI RTS (Ασύρματος μηχανισμός με δυνατότητα χειροκίνησης). Επίσης, παρέχει ηλεκτρικούς μηχανισμούς για μεγάλα οικιακά ρολά και γκαραζόπορτες όπως η Σειρά LT 60 (Απλός ενσύρματος μηχανισμός), η  Σειρά LT 60 CSI (Ενσύρματος μηχανισμός με δυνατότητα χειροκίνησης) και η Σειρά Altus 60 RTS (Ασύρματος μηχανισμός.

μοτέρ somfy

 

NF /CE

 

Όλοι μηχανισμοί της Somfy πληρούν τα Ευρωπαϊκά και τα Γαλλικά πρότυπα ασφαλείας. Όλοι οι μηχανισμοί για τα οικιακά ρολά είναι συμβατοί με τα κριτήρια NF που έχουν εκδοθεί από την AFNOR. Οι μηχανισμοί για γκαραζόπορτες και αυλόπορτες πληρούν τα κριτήρια EN 60335-2-95, EN 60335-2-103, EN 13 241 και NF P 25 -362.